Gå til hovedindhold

Kosmetolog Christina Ellegaard

Holistisk hudpleje og hormonterapi

Professionel Kosmetolog med dokumenteret ekspertise nord for Odense

Hvad enten du ønsker hjælp med et konkret hudproblem, hormonterapi, effektive ansigtsbehandlinger eller blot fortjener at slappe af med en dybdegående massage, kan du være sikker på, at du efter en behandling hos mig, vil gå hjem med en afslappet krop og et forfrisket sind.

Mit navn er Christina og i 2016 åbnede jeg dørene til min skønhedsklinik i Søndersø, nord for Odense.
Jeg tilbyder dig og dine kære en pause fra hverdagens stress og en chance til at fokusere på indre velvære.

Jeg har igennem mine 11 år som kosmetolog hjulpet både mænd og kvinder med at behandle deres hudproblemer og forstår hvor meget en smuk hud betyder for hverdagens trivsel. Ofte er problemerne et symptom på ubalance, der med de rette behandlinger og eventuel kostvejledning*], kan komme i balance igen – så træk vejret og vid at jeg med min erfaring og ekspertise kan hjælpe dig med at opnå dine ønsker.

Læs mere om mig

Ansigtsbehandlinger

På klinikken bliver din ansigtsbehandling altid tilpasset dig og din huds behov.

Massage

Ved en wellnessmassage vil du mærke at dit sind og krop bliver rolig og afslappet.

Hårfjerning

Der er flere forskellige slags voks i klinikken. Dette gør det muligt at tilpasse voksen til hver enkelt kunde afhængigt af hudtilstand og hårtype.

Bryn og vipper

Drømmer du også om velformede bryn og et friskere udseende i ansigtet?

Book tid

Når du booker en tid, har du mulighed for at afbestille tiden enten online, på sms eller på mail indtil 24 timer før. Får du alligevel behov for at afbestille senere, så kan du sende mig en SMS. 

Klik her

Fedtfrysning

Behandling med fedtfrysning (Kryolipolyse) kan udføres på dobbelthage og på næsten alle områder på kroppen og resultatet er permanent.

Hormonterapi

Jeg kigger på det hele menneske som udgangspunkt for en behandling, og ikke kun lige der hvor skoen trykker.

Hænder og fødder

Fodbehandling eller håndbehandling begge dele er vigtigt at få udført jævnligt.

Gratis hudanalyse hos Kosmetolog Christina Ellegaard

For at du kan få en skræddersyet ansigtsbehandling, udfører jeg en gratis hudanalyse inden din første ansigtsbehandling. Jeg analyserer og vurderer din hud, for at jeg kan tilpasse behandlingen til netop din hudtype. En hudanalyse sikrer, at vi anvender de produkter som er tilpasset til din hudtype, hvilket sikre du får det bedste resultat.
Uanset om du ønsker at opfriske din hud, bekæmpe aldringstegn eller behandle specifikke hudproblemer, er mine behandlinger altid skræddersyet til dig.

Bestil din første ansigtsbehandling i dag.

Book

Holistisk behandling skræddersyet til dig

Jeg er både uddannet kosmetolog, sygeplejerske og hormonterapeut, hvilket garanterer dig et holistisk og faglig funderet behandlingsforløb, hvor der vil blive taget højde for alle aspekter af din krops behov.

Jeg er til for at hjælpe dig med at opnå indre balance og ydre skønhed med en eller flere af mine behandlinger:

  • Hormonterapi
  • Ansigtsbehandling
  • Fedtfrysning
  • Hårfjerning
  • Sugaring
  • Vipper og bryn
  • Manicure
  • Pedicure

Alle mine produkter er særligt udvalgt med udgangspunkt i kvalitet og effekt. Du kan læse mere om mine skønhedsbehandlinger og hvad de indebærer her.


Følg med på sociale medier

Hold dig opdateret og få et indblik i vores hverdag, hvor vi løbende deler billeder, fra de forskellige projekter vi går og arbejder på.